4 Mayıs 2008 Pazar

Yoğun ama Keyifli Bir Pazar Günü :)

Pazar Günü annemin arkadaşı Ceyda teyzem Adana'dan beni görmeye geldi. Babası Yaşar Amca , ablası Muge teyze, Murat amca, Arda ile Ayşın teyze ve Şeyma teyze geldiler. Anneannem , teyzem, dayım ve süper dedem de geldiler. Çok keyifli bir kalabalık oluşturduk , anneannemin yaptığı hamsili pilav ve laz böreği ile teyzemin yaptığı çilekli pastayı afiyetle yedik :)

Ceyda teyzem annemin liseden arkadaşı ve üniversitede de ev arkadaşı imişler. Ceyda teyzem üniversiteden sonra Adana'ya dönmüş ama hep bir şekilde görüşmüşler. Hatta bir ara birlikte aynı departmanda Bimsa'da çalışmışlar ama Ceyda teyzem Adana ofisinde imiş.





Şeyma teyzem ve Ayşın teyzem , Ceyda teyzemin üniversiteden sınıf arkadaşı . Ceyda teyzem Adanaya döndükten sonra da annemle hep görüşmüşler. Müge teyzem, Şeyma teyzem, Ayşın teyzem , Pınar teyzem ve Sinem teyzemin kızkıza kahvaltıları meşhur, biraraya gelince çok ama çok eğleniyorlar.

Şeyma teyzemin Can ve Ege adında iki oğlu var , ama onları getirmemiş . Şeyma teyzecim bir dahaki gelişine lütfen onları da getir.

Ayşın teyzem benim büyüdüğümü görünce iş çıkışı uğrarım artık dedi, çok sevindik annemle.














Muge teyzem, Arda ve Murat amca İstanbulda yaşıyorlar. Daha önce de gelmişlerdi ama blogumuza konuk etmeyi atlamışız , özür dileriz (


Hem ceyda teyzemin ablası hem de annemin arkadaşı Müge teyzem ve eşi Murat amca ile uyuyan ben :)

Oğulları Arda ile yeni uykudan uyanmış ben :)








Anneannemle oynuyoruz:)


Teyzemle kucak kucağayız :)

















Annemle kucak kucağa :)

Hiç yorum yok: