28 Şubat 2010 Pazar

25. Ay

Çenem düştü , sürekli “bu nedir ? “ , “ nerden gelmiş ? “ diye soruyorum. İstemediğim ve istediklerimi net şekilde belirtiyor ve kabulünde ısrar ediyorum.

10.3.2010 Defnenin elini ısırdım. Anneannem bana Defne’yi ısırdığın için artık Defnelere oynamaya gidemezsin , ne yapacaksın bakalım dedi. Ben de “ Kaan var “ diye cevap verdim :)
15.3.2010 Defne beni kızdırdı, ben de kafasına sandalyemi geçirdim. Ama herkes bana kızdı .
25. aydan kareler...
Kitap okurken

Defne ile eğlenirken

En sevdiğim işi yaparken yani balık yağlarken...








Oyuncak Müzesi ve Kadıköy Çarşı Gezisi

Bursa'dan bizi ziyarete gelen sevgşli kuzenim Deniz Ablam ile oyuncak müzesini gezmeye gittik, ikimiz de müzeyi çok beğendik. Herkese tavsiye ederiz.



İkinci durağımız babamın en sevdiği yerlerden biri = Kadıköy çarşı. Bu çarşıda her türlü yiyeceği en taze haliyle bulmanız mümkün. Babam ve ben en çok balıkçıları ve kasabı seviyoruz, annem ise şarküterileri ve Çiya Lokantasını :)








14 Şubat 2010 Pazar

Trene bindim ben:)

Aslında Venedik'te de binmiştim ama kendimi bilir halde iken ilk binişim diyebiliriz. Bir pazar sabahı kendimizi tren istasyonuna atıp , Suadiye - Haydarpaşa arasında banliyö treni ile gidip geldik, hayran oldum ben. Yine binceeemmmm :D





















































7 Şubat 2010 Pazar

Doğumgünü partim..


Doğumgünü partimi bir hafta gecikmeli kutladık , katılan herkese çok teşekkürler, çok eğlendim ben. Pastamın üzerindeki arabalara bayıldım, onları attırmayıp eve de taşıdım :)


1 Şubat 2010 Pazartesi

Güzel Hayranlarım :)



Annem işe gidince anneannem bana bakıyor. O gün anneannemin de işi olduğu için Seden ve Hande ablalardan benimle ilgilenmelerini rica ettiler.


Her sabah annem giderken mızmızlanan ben bu güzel ablaları görünce anneme güle güle bile demedim ve bütün gün çok eğlendim, yine bana baksalar keşke :D