29 Haziran 2009 Pazartesi

17. ay




Köpek dişlerim çıktı ama kaşınmaya devam ediyor ne yazık ki. Salyalı gezmeye devam :(

Gücümün yettiğinin elinden oyuncağını alıyorum.
Büyüklerin bisikletine binmeye bayılıyorum.
Takla atmaya çalışıyorum .





















Ve özlediğiniz video larımdan biri :)

Canım babamın doğumgününü kutluyorum ...


Bugun canım babamın doğumgünü , benim de 17 ayı doldurduğum gün.
Babamın kucağında uyumayı çok ama çok hatta annemin kucağından daha çok seviyorum. Bana huzur veriyor , yumuşacık sesiyle bana kendi uydurduğu ninnisini söylüyor ve ben bu ninni ile uyuyuveriyorum. Annem şaşkınlık ve kıskançlık içinde :D
Doğumgünün kutlu olsun babacığım, seni çok seviyorum .

23 Haziran 2009 Salı

Kiraz bahçesi ne güzel bir şeymiş ....


Karacabey'de amcamın kiraz bahçesine gittik ve ben top şeklinde kırmızı kırmızı bu meyveyi çok ama çok sevdim. Toplayıp avuçlarıma doldurdum ama hepsi avuçlarıma sığmadı , düşürdüm hep , çok üzüldüm :( Toplayabildiklerimi de annem yıkadıktan sonra bir güzel yedim , tadı da güzelmiş gerçekten.


Bahçede Şila adındaki köpeği görünce çılgınlar gibi sevinip peşinden koştum, o da kendini sevdirdi ama ben onu sıkıştırınca sıkılıp kaçmak istedi.











Kuzenim Deniz 'in peşinden hiç ayrılmadım , o da benden hep kaçtı ama evde onu yakaladım saçını çekip üzerine atladım , oyuncaklarını elinden aldım. Sanırım biz oradan ayrılıp yola koyulunca çok sevinmiştir :)))

19 Haziran 2009 Cuma

Amsterdam Anılarım 2

Uçakta başlayan sırıtkan halim Amsterdam'daki hayvanat bahçesinde doruk noktasına ulaştı. Bu hayvanat bahçesinde koyun, keçi ve ineklerin arasında serbestçe dolaşabiliyorsunuz ve bu hayvanlar o kadar alışık ki insanlara peşimi bırakmadılar, beni çok sevdiler, ben de onları tabi ki :) Hayvanat bahçesinde bir tam gün geçirdik ve ben çok ama çok eğlendim .















Şehri çok beğendik, her tarafını gezdik, herkese güzel bir mevsimde Amsterdam gezisi tavsiye ederim .









16 Haziran 2009 Salı

Amsterdam Anılarım 1 ...

6 - 11 haziran tarihleri arasında annem, babam ve ben hep birlikte Amsterdam'a tatile gittik. Sabahları otelimizden çıkıp akşama dek sokaklarda dolaştık, tramwaya bindik... Ben de yollarda yedim, içtim, uyudum. Bazen puset ile gezmekten sıkılıp kendimi sokaklara attım. Anne ve babam beni mümkün olduğunca doğal ortamlarda dolaştırıp koşturdular . Akşam 22 civarı olunca da yorgunluktan sızıp hemencecik uyudum.

































3 Haziran 2009 Çarşamba

Teyzoş ve Koray Enişte...

Teyzem ve Koray eniştem ile aramız o kadar iyi ki anlatamam. Onları görünce yemeden kesildiğim gibi , uyumuyorum da. Hep oynamak hep koşmak hep zıplamak istiyorum.









En çok da Koray eniştemin burnunu ısırmayı seviyorum.

Üstelik Koray eniştem de çok eğleniyor canı acımasına ve de iz bırakmama rağmen :D