29 Şubat 2008 Cuma

1 Aylık Oldum , Çok Mutluyuz Ailecek :)

Bugün tam bir aylık oldum ben, zaman çabucak geçiyor, keyfini çıkarmak lazım bu günlerin ama benim hep uykum var.

Sabah erkenden hastaneye gidip işitme testine girdim , uykumda rahatsız ettiler beni ama sonuç başarılı neyse.
Sonra kalça çıkığı testine girdik , oradan da başarıyla çıktık ama yoruldum valla, uyuyamadım bir türlü.

Annem bir de doktor kontrolün var demez mi , Koşuyoluna doktoruma gittik, Beni tartmak için altımı açmasıyla muayene yatağını halletmem bir oldu, annem-babam çok utandı .

5 kg. olmuşum , boyum da 55,5 cm. olmuş, aferin anneme ve bana , başarılı bir ay geçirmişiz :)

Her şey bitti zannederken bir de bacağımdan Hepatit aşısı yapmasınlar mı ! Zor dayanmıştım zaten, hem uykum var ,hem karnım aç, hem de iğne yaptılar :( Bastım yaygarayı , annem-babam sorularını soramadan hızla evin yoluna tuttuk , şimdi mışıl mışıl uyuyorum :D

Akşam babaannem ve dedem geldi beni görmeye , biraz oynayıp uyudum kucaklarında.

27 Şubat 2008 Çarşamba

Annemle Bizim Mahallede Gezinti :)

Artık her gün annemle mahallede gezintiye çıkıyoruz. Ben genelde ilk başta uyanıkken 10 dakika içinde uyku moduna giriyorum :) uyuyup çabucak büyüyeceğim. Dedelerim benim büyümemi bekliyor heyecanla :)




25 Şubat 2008 Pazartesi

İlk Gözyaşlarım :(

Uyandığımda karnım çok acıkmış oluyor. Annem ise inatla altımı değiştirmeye çalışıyor.Bugün yine dayanamadım ağladım , annem inada devam etti , altımı değiştirdi, üstümü giyindiriyordu ki en sonunda ağlamaktan gözlerimden yaş geldi ,annem ilk gözyşlarımı görünce dayanamadı hemen aldı beni kucağına, onun da gözleri doldu, beni gerçekten seviyor galiba :D

24 Şubat 2008 Pazar

Pazar Ziyaretçilerim :)

Bugün babam boat show'a gitti, sabah teyzem geldi . Annem altımı değiştirirken bu sefer kendi üstümü dağıttım , annem beni banyo yaptırmaya karar verdi birden. Teyzem ile beni banyo yaptırdılar, çok eğlendiler, ben de keyiflendim , temiz temiz giyinip teyzemle birlikte poz verdim anneme :)

Öğleden sonra ziyaretime anneannem , büyük teyzelerim Fethiye ve Ayşe teyze ile annemin kuzeni Memnune teyze ve oğlu Teocan abi geldiler ama ben banyo sonrası öyle bir uyudum ki beni zorla uyandırdılar sonunda. Ben de kızdım doğal olarak :)

Solda büyük teyzem Fetoş ile kızgın halimin fotoğrafı var.
Kızgınlığım geçince Fetoş teyzeyi incelemeye başladım.


Bufotoğraftakiler büyük teyzem Ayşe , Teocan Abi, Pınar teyzem, annem , ben ve annemin kuzeni Memnune teyze. Annemin çok fazla kuzeni var, nasıl ezberleyeceğim isimlerini bilmiyorum, üstelik hepsinin de çocukları var, işim zor yani :)

Annem , ben ve anneannem :)


Dayım , ben ve anneannem.
Herkes dayıma benzediğimi söylüyor, o nedenle bir inceleyeyim dedim dayımı , yakışıklı imiş neyse ki :)

23 Şubat 2008 Cumartesi

Sonunda sokak yüzü gördüm ama uykum vaarrrr :)

Dün akşam anne ve babamla ilk küvet banyomu yaptık, çok eğlenceli imiş. Beni küvette yüzdürdüler, ağlıyorken sesim kesiliverdi birden :)
Bugün anne ve babamla dışarı çıktık sonunda, çok sıkılmıştım evde ama Ahmet amcamın Jemal adını verdiği otomobilimize binince birden uykum geliverdi. Önce Koşuyolu'na annemin doktoruna gitmişiz , sonra Kızıltoprak'a , oradan da Kadıkoye ama ben hep uyuyordum. Kadıkoyde fena halde acıkarak uyandım ve hemen annemin kucağına sığınıverdim, sağolsıun beni ortada bırakmadı :)



Kadıkoyde alışveriş yapıp eve geldiğimizde saat 15 civarı idi. Annem oğlum biraz güneş alsın diye tutturdu . Babam da aaa evet deyip anneme uydu. Halbuki ben uyuyorum yine . Neyse güneş yüzüme gelince önce ağladım , sonra kendimi güneşe bırakıverip uyumaya devam ettim. Benimle dışarıda oynamayı hayal eden anne ve babam bir süre sonra pes etti, biz de eve döndük , zafer benim yani :D

21 Şubat 2008 Perşembe

Günler Çabuk Geçiyor :)

Hep uykulu resimlerimi görüyorsunuz ama yenidoğan bebeklerde normal bir durum bu .
Pek keyfime düşkün bir bebeğim ben fotoğrafta görüldüğü üzere :)


Sevgili annemle günler hızlıca geçiyor . Tam 24 günlük oldum , henüz arada gülümsüyorum , ellerimi kollarımı hareket ettiriyorum ama vücudumu hareket ettiremiyorum. Bir hareket ettirebilsem neler yapacağım :)

Bu hafta ziyaretçi sayısında azalma var kar-buz nedeniyle ama olsun , eminim ki yakında yine ziyaretime gelirler, eğlenceli oluyor değişik insanlar görmek.



Bu fotoğrafı da akşam teyzem, annemin kucağında uyurken çekti , çok rahat bir yer burası :D

18 Şubat 2008 Pazartesi

KUZEYden Esen Rüzgarla KAR YağAN İki Gün :D

KUZEYden Esen Rüzgarla KAR YağAN İki Gün :D


Pazar ve Pazartesi günü yoğun kar yağdığı için evde idik .
Kışlık yelek ve hırkalarımı giyindim ben de . ( sponsorum yine sinem teyzem )




Pek beğenilen beşiğimin sponsoru da Sinem teyzem.







Beşiğimin üzerindeki kardan adamlı battaniyem de Ayşegül teyzemin el emeği.

16 Şubat 2008 Cumartesi

Cumartesi Gününden...

Dün öğleden sonra anneannem evine gitti, akşam sevgili teyzem Pınar geldi, çok sevindim :)

Akşam ziyaretimize babamın asker arkadaşı Cenk amca ve eşi Elif Abla geldi . Büyüyünce onlarla birlikte yelken yapmaya çıkacağız , keyifli insanlar ...
Bu sabah önce babamla bir gaz çıkarma operasyonu geçirdim.


Sonra babamın kucağında mışıl mışıl uyudum :)


Bugün kar olmasına rağmen pes etmeden ziyaretime gelen Sezin abla, Mehtap teyze ve kızı Aslı ile pek görüşemedik, çünkü ben hep uyudum. Annem beni zorla kaldırıp fotoğraf çektirdi ama ben orada da uyumaya devam ettim :)


Koray eniştem Pınar teyzemi almak için zor koşullarda bizim eve ulaşmayı başardı . Ben bu akşam da bizde kalmalarını çok istedim ama Koray eniştemin yarın Avrupa yakasında dersi varmış, çalışacakmış yani gitmek zorundalarmış.

Gitmeden önce onlarla bu fotoğrafı çektirdim, en kısa zamanda yine gelsinler, onları çok ama çok seviyorum :)

15 Şubat 2008 Cuma

Haftasonu Geldi :)

Haftasonu geldi neyse , hem babam evde olacak, hem teyzem gelecek hem de ziyaretçilerim olacak . Çok sevinçliyim .

Bugün babam benim nüfus kağıdımı çıkardı, artık ben de bir T.C. vatandaşıyım :)

Bugün cuma keyfiyle anneannemin göbeğine yatıp dinlendim :)




Akşamüstü iş çıkışında halam geldi beni görmeye , bu sefer uyumuyordum, tüm numaralarımı gösterdim ona , sevindi kadıncağız :D

14 Şubat 2008 Perşembe

Anneme Sevgililer Günü Hediyem :D




Dün akşam ziyaretime annemin arkadaşı Nilgun teyze geldi , çok güzel bir bayan, yumuşacık sesiyle çok sakin ve pozitif konuşuyor . Benim astroloji haritama bakmış.
Cok arkadaş canlısı, toplumsal bir çocuk olacakmışım , burcum Kova, yükselen burcum Balık, ay burcum da terazi . Duygusal olarak çok dengeli ne istediğini bilen , doğuştan şanslı, hayal gücü kuvvetli, yaratıcı bir çocuk olacakmışım. Annem benimle uğraşırken Nilgün teyzemle fotoğraf çekmeyi ve anı defterime yazdırmayı unuttu, umarım yine ziyaretime gelir .
Bugün annem kafamdaki şapka denilen şeyle fotoğrafımı çekmek için inat etti, önce direndim ama sonra baktım olacak gibi değil poz vereyim dedim. Doğru karar vermişim, sonra kafamdan şapkayı çıkarıp beni rahat bıraktı :)
Bugünün sevgililer günü hediyesi olarak annemin de üstünü başını kahverengi beneklerle boyamayı başardım, annem çığlık attı , anneannem koşarak geldi, yerler ve duvarlar dahil boyamayı başardım bu sefer , heh heh heh :)

12 Şubat 2008 Salı

Bugun de yaramazlık yaptım :)


Bugun sabah pek bir keyfim yerimdeydi. Anneannemin üzerine kakamı yaptım, çok güldüler , iyi bir şey yapıyorum galiba :)

Öğleden sonra acıbadem hastanesinden bebek hemşiresi geldi, soğuk parmağını içime sokup beni uyandırdı. Sonra da beni tartmak için soydu. Bezimi çıkarma gafletinde bulunduğu anda hemen harekete geçtim, bembeyaz önlüğünün üzerine kakamla kahverengi lekeler yaptım, annem çok utandı ama hemşire haketti bunu bence, mışıl mışıl uyuyordum ben !

Kilom 4140 gr. olmuş, aferin bana , bu gidişle hemen büyüyecek , anne ve babamla gezeceğiz :)

11 Şubat 2008 Pazartesi

Pazar Gününden ....

Funda teyzem benim olmamı çok istedi, çok dua etti, hep annemle babama hadi artık dedi. Mert amcam da kızlarına olan sevgisini annemin ve babamın da tatmasını istedi, hep şaka yollu takıldı anne ve babama. Doğduğum gün Türkiyede olamadıkları için çok üzüldüler ama Türkiyeye adım attıkları gün yorgun argın ziyaretimize geldiler, beni sevmeye doyamadılar. Ben de onları çok ama çok sevdim. Begüm ve Melis abla bana bakacaklarmış, benimle oynayacaklarmış. Amma şanslıyım, iki tane fıstık gibi ablam var :)





Anneannem çok yoruldu ben doğduğumdan beri, evine de gidemedi , onu çok seviyorum :)








Bugun uyanmak bilmedim, pazar keyfi yapmak istedim Teyzem kucağına aldı ama orada da uyumaya devam ettim :)

10 Şubat 2008 Pazar

Teyzemin Marifetleri :)


Pınar Teyzem çok becerikli. Benim için çok çalıştı , sağolsun teyzem benim :)

Çikolatalarımın tasarımı ve sponsorluğu ona ait. Bir de bebek kurabiyesi yapmış benim için , dışı beyaz çikolata kaplı, keşke yiyebilsem ben de :( Neyse büyüyünce bana da yapar herhalde :)

9 Şubat 2008 Cumartesi

Bir Cumartesi Günü

Bugun pek bir yakışıklıyım :)
Süslendim püslendim . Misafirler için hazırım :)


Annemle :)

Babamla :)








Annemin işten arkadaşları Begüm abla, Merve abla , Umut abi ve Tuğba abla, Mehmet abi ve Mine abla ile babamın liseden arkadaşı Koray amca ve eşi Gülşah teyze ile oğulları Kaan geldiler. Yoğun bir ziyaret günü oldu, çok yoruldum ama çok eğlendim :)

8 Şubat 2008 Cuma

Ailem

Artist teyzem doğumumu müjdeliyor :)



Teyzem, anneannem ve dayım :)




Babam, Dayım, Teyzem ve Eniştem :)







Amcam ve Kuzenim Deniz...




Kuzenim Deniz, Babaannem ve Dedem





Anneannem ve Süper dedem ...